JA, PINK PANTER (Olivera Ćirković)

15.00 KM

3 na zalihi

Opis

Ja, Pink Panter iskrena je ispovijest poznate košarkaške reprezentativke, Olivere Ćirković, koja je u jednom periodu života krenula stranputicom kriminala. Odležala je osam dugih godina u najstrožijim grčkim zatvorima i postala poznata širom europskih granica kao vođa poznate kriminalne grupe „Pink Panter“ i kao jedina žena koja je uspjela pobjeći iz jednog od najčuvanijih grčkih zatvora.

Ja, Pink Panter uzbudljivo je štivo s elementima najboljih akcijskih filmova i trilera, ali i dubokih psiholoških drama. Napete akcije ove grupe pljačkaša ostavljaju čitatelja bez daha. Olivera na vrlo dramatičan i uzbudljiv način opisuje sve likove i događaje koje je doživjela u svom robijaškom životu, koji ništa manje ne ostavljaju čitatelja i zbunjenim i zapitanim nad najvažnijim stvarima koje čine život i njegovu tamniju stranu.

“Nisam nimalo ponosna na svoj život i ne predlažem nikome na ovom svijetu da mu budem uzor. Ipak moram da kažem da nisam nezadovoljna. Za svojih četrdeset pet godina života pretrpjela sam mnogo manju kaznu nego većina mojih vršnjaka koji su inženjeri, arhitekte, radnici…” – smatra Olivera.

O autorici
Olivera Ćirković (Beograd, 1969), košarkašica i košarkaška reprezentativka Jugoslavije. Karijeru počela u beogradskom košarkaškom klubu Voždovac, s kojim je osvojila kadetsko i juniorsko prvenstvo Jugoslavije. Najzapaženije rezultate ostvarila je u beogradskoj Crvenoj zvezdi, Jedinstvu iz Tuzle i slovenskom klubu Celje, a međunarodnu karijeru u grčkom klubu Pagrati iz Atene. Po završetku karijere započela je privatan posao, bila prevarena i onda odlučila pridružiti se ozloglašenoj grupi „Pink Panter“, poznatoj po pljačkama zlatarnica i draguljarnica diljem svijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “JA, PINK PANTER (Olivera Ćirković)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *