Akcija!

JAVNE TAJNE (Nora Roberts)

12.00 KM 10.00 KM

1 na zalihi

Opis

Emma. Lijepa, inteligentna, izrazito nadarena, živi u zvjezdanom svijetu bogatstva i privilegija. Ah uskoro će otkriti da slava nije nikakva zaštita ako ti netko želi vidjeti mrtvu… Samo mora zatvoriti oči i sjetit će se dana kad je Brian McAvoy ušao u njezin život. Kao prestrašeno dijete, tada nije znala da je ona njegova izvanbračna kći, niti da je on nova zvijezda pop-glazbe.

Samo je znala da se uz Briana, njegove glazbenike i njegovu novu ženu osjećala sigurnom. A kad se rodio njezin mlađi brat, Emma je mislila da je najsretnija djevojčica na svijetu… Sve do noći kad je neuspjeli pokušaj otmice uništio sve njihove živote… I Emminu sreću. Ipak, premda je još uvijek progone sjećanja na tu sudbonosnu noć, Emma je preživjela.

Stvorila je uspješnu karijeru i čak se usudila neobuzdano zaljubiti. Ali muškarac koji će postati njezin muž nije sve ono što se čini. Emma će uskoro doći do zastrašujuće spoznaje da je najmračnija tajna, upravo ona zakopana u njezinu umu – tajna što bi je netko želio sačuvati čak i po cijenu života.

 

Izdavač: Stilus

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “JAVNE TAJNE (Nora Roberts)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *