Tumačenje umorstva

10.00 KM

1 na zalihi

Opis

Doktori Sigmund Freud i Carl Jung dolaze 1909. godine u New York kako bi na tamošnjem sveučilištu održali niz predavanja. Istovremeno u najelitnijem dijelu New Yorka mlada žena iz visokog društva pronađena je obješena za ruke, gola, bičevana i zadavljena. Ubrzo je na isti način napadnuta još jedna djevojka. Gradonačelniku New Yorka ne treba takav skandal neposredno prije izbora pa će dok istraga tapka u mjestu angažirati doktora Freuda. Freud će slučaj, međutim, prepustiti svojem mladom pulenu, Amerikancu Strathamu Youngeru.

Mladi psihoanalitičar bit će preko noći uvučen u kaotičan svijet svemoćnih milijunaša, smrtonosnu močvaru političkih intriga te vrtoglavi koloplet neobičnih seksualnih navika visokog društva.

Debitantski roman Jeda Rubenfelda Tumačenje umorstva fantastično opisuje New York na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće, vjerno prikazujući oca psihoanalize i njegove slavne teorije, gradske dužnosnike koji umjesto za grad rade za sebe, doktore spremne na sve ne bi li potkopali teorije doktora Freuda te oportuniste iz svakog društvenog sloja. Bestseler Tumačenje umorstva koji tjednima ne silazi sa svjetskih top-ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio je odmah nakon izlaska i priznanje British Book Awards za najbolje štivo u kategoriji po izboru slavnog britanskog voditeljsko-bračnog para Richarda & Judy.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tumačenje umorstva”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *